From Russia with Love – kijk de eerste Stranger Things 4 teaser

De productie van Stranger Things seizoen 4 is begonnen, zo laat Netflix weten. En speciaal voor Valentijnsdag delen The Duffer Brothers deze teaser ‘From Russia With Love’:

Stranger Things 4 | Liefs uit …Rusland | Netflix

Het eerste dat in deze teaser opvalt is de terugkeer van Jim Hopper! Het lijkt er op dat hij gevangen zit in de besneeuwde wildernis van het Russische Kamtsjatka. Daar zal hij het hoofd moeten bieden aan (on)natuurlijke gevaren.

Verder laat Netflix weten dat in Stranger Thing 4 ook in de Verenigde Staten een nieuw probleem opduikt. Iets dat lang begraven leek, zou alles met elkaar verbinden.

Netflix sluit af met: “Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. En in de tussentijd… bid voor de ‘Amerikaan’.”

Wanneer het nieuwe seizoen van Stranger Things wordt uitgezonden is nog niet bekend. Wat vind jij van de teaser en de terugkeer van Hopper (David Harbour)?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Jim Hopper is rond 1987 overleden in Predator: https://yarn.co/yarn-clip/ce6860ba-3887-4d75-8336-e713c7ec9fc1, dus dat hij in 1985 nog leefde is geen verrassing.

Maar zonder gekheid, dit was eigenlijk al de logische conclusie van de korte clip aan het einde van de laatste aflevering van het vorige seizoen. Maar leuk om het bevestigd te zien. Ik ben benieuwd.

Novembermike
Novembermike
3 jaren geleden

Ja? Wordt dit een link richting de eerste Predator film? Dat is wel heel gaaf! Ben dan wel benieuwd hoe ze dit gaan verwerken….

Corne
Corne
3 jaren geleden

Dat wordt weer voor de buis gekluisterd zitten.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x