Geniet 2 uur lang van Stranger Things x Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons wordt wel de moeder van alle role playing games genoemd (hier de geschiedenis) en het bestaat als sinds 1974. De laatste jaren neemt de populariteit enorm toe, mogelijk mede dankzij Stranger Things. En die serie heeft op dit moment last van COVID-19 en vertraging bij de opnames van het nieuwe seizoen. Hoewel de opnames wel bezig zijn, is het nog onbekend wanneer Stranger Things seizoen 4 op Netflix te zien zal zijn.

Om het leed te verzachten kun je hieronder ruim 2 uur genieten van de Stranger Things-castleden David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Natalia Dyer die onder leiding van dungeon master Chris Perkins een Dungeons & Dragons Adventure spelen.

Wellicht is het voor jou inspiratie om nu toch echt eens te beginnen met Dungeons & Dragons, als je ook liefhebbers bent van Stranger Things dan is deze speciale starter set een aanrader! Zelf speel ik nu online met een vriendengroep de verhaallijn Ghosts of Saltsmarch, maar zou ooit nog wel eens op vampierjacht willen in het verhaal Curse of Strahd.

Zoek je iets anders om het gat tot het volgende seizoen te dichten, dan kun je naar de Stranger Things-boekenreeks kijken:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Geniet 2 uur lang van Stranger Things x Dungeons & Dragons”

  • Erg leuk, al hoopt de DM denk ik dat we wat meer opschieten 😉 Heeft ook te maken dat sessies online wat minder snel gaan en iedereen daar aan moest wennen.
   Nu lijken we wat snelheid te krijgen.

   Speel jij op dit moment ook nog?

   Beantwoorden
   • Op het moment spelen we een Forgotten Realms campaign via D&D 5e en spelen we afwisselend een Cyberpunk/Blade Runner-achtige campaign via de ruleset Genesys. We gaan ook ruimte maken voor Vampire: The Dark Ages 20th anniversary edition binnekort. Nog genoeg op tafel 😀

    Beantwoorden

Plaats een reactie