Geniet 2 uur lang van Stranger Things x Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons wordt wel de moeder van alle role playing games genoemd (hier de geschiedenis) en het bestaat als sinds 1974. De laatste jaren neemt de populariteit enorm toe, mogelijk mede dankzij Stranger Things. En die serie heeft op dit moment last van COVID-19 en vertraging bij de opnames van het nieuwe seizoen. Hoewel de opnames wel bezig zijn, is het nog onbekend wanneer Stranger Things seizoen 4 op Netflix te zien zal zijn.

Om het leed te verzachten kun je hieronder ruim 2 uur genieten van de Stranger Things-castleden David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Natalia Dyer die onder leiding van dungeon master Chris Perkins een Dungeons & Dragons Adventure spelen.

A Dungeons & Dragons Adventure | Stranger Things

Wellicht is het voor jou inspiratie om nu toch echt eens te beginnen met Dungeons & Dragons, als je ook liefhebbers bent van Stranger Things dan is deze speciale starter set een aanrader! Zelf speel ik nu online met een vriendengroep de verhaallijn Ghosts of Saltsmarch, maar zou ooit nog wel eens op vampierjacht willen in het verhaal Curse of Strahd.

Zoek je iets anders om het gat tot het volgende seizoen te dichten, dan kun je naar de Stranger Things-boekenreeks kijken:

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nick Vossen
2 jaren geleden

Hoe is Ghosts of Saltmarsh? Ik heb die ook gekocht om in de nabije toekomst te DMen! De Stranger Things beginner box is tevens ook erg leuk ja!

Nick Vossen
2 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Op het moment spelen we een Forgotten Realms campaign via D&D 5e en spelen we afwisselend een Cyberpunk/Blade Runner-achtige campaign via de ruleset Genesys. We gaan ook ruimte maken voor Vampire: The Dark Ages 20th anniversary edition binnekort. Nog genoeg op tafel 😀

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x