Stranger Things krijgt comicreeks: SIX

Netflix en Dark Horse comics hebben een comicreeks voor Stranger Things aangekondigd. SIX speelt zich af voor de tv-serie van de streamingdienst.

Deze zomer zal Stranger Things seizoen 3 starten op Netflix, we vervolgen de serie een jaar later: 1984. Maar wat weten we eigenlijk van wat zich voor al deze gebeurtenissen in Hawkins heeft afgespeeld? Dát kunnen we nu te weten komen door de nieuwe vierdelige comicreeks van Dark Horse Comics.

Stranger Things: SIX volgt één van de andere hoogbegaafde kinderen die in het laboratorium van Dr. Brenner zijn onderzocht. Francine is een tienermeisje met ‘precognition’, oftewel een ze ziet dingen die in de toekomst gaan gebeuren. Ze is veel uitgebuit door haar gave, eerst haar ouders en later voor Dr. Brenner. Door de steeds meer schokkende visioenen ziet ze ook een mogelijkheid op een beter leven, maar tegen welke prijs?

Het eerste deel, Stranger Things Volume 1: The Other Side, van de vierdelige serie komt uit op 30 april. Het verhaal is geschreven door Jody Houser met tekeningen van Edgar Salazar en Keith Champagne.
EN op zaterdag 4 mei is het Free Comic Book Day, dan kun je bij verschillende comicwinkels een gratis comic van Dark Horse krijgen met daarin ook een Stranger Things-verhaal.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie