Stranger Things Lego! Speciale set van ‘The Upside Down’!

Vanaf vandaag is er een nieuwe Lego-set te koop: Lego Stranger Things “The Upside Down” Deluxe Playset! En om de aankondiging helemaal fantastisch te maken, is er deze typisch jaren ’80 reclamespot:

LEGO: Strangers Things - The Upsode Down commercial

De officiële beschrijving luidt:
Fans van de wereldwijde Netflix orignal-serie zullen de authentieke details van dit aantrekkelijke verzamelobject LEGO® Stranger Things 75810 Het Ondersteboven zeker waarderen. Dit stevige, van stenen gebouwde model kan omklappen van de echte wereld naar het Ondersteboven. Door de manier waarop de bouwinstructies zijn samengesteld is dit model ideaal om samen met vrienden of familie te bouwen. Het huis van de familie Byers bestaat uit de slaapkamer van Will, de woonkamer en de eetkamer. De Onderstebovenversie van het huis, uit een alternatieve dimensie, bevat alle kamers die het model uit de echte wereld ook heeft, maar dan met het donkere, overgroeide en vervallen uiterlijk dat fans direct zullen herkennen uit de serie. Deze speelset met 8 Stranger Things figuren met hun eigen accessoires is een geweldig cadeau voor Stranger Things fans. Ze zullen veel plezier beleven aan het bouwen van deze set en hem met trots neerzetten als teken van hun passie voor de serie.

Lego Stranger Things - Complete Upside Down set
Dit LEGO® Stranger Things speelgoed is inclusief 8 direct herkenbare Stranger Things minifiguren uit de Netflix original-hitserie: Elf, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, commissaris Jim Hopper en de Demogorgon.
Lego Stranger Things - Complete Upside Down set (achterkant)
Het huis van de familie Byers bestaat uit een veranda met meubilair, een woonkamer, een eetkamer en Wills slaapkamer.
Lego Stranger Things - Complete Upside Down set (zonder doos)
De woonkamer heeft authentieke details uit de serie, zoals de alfabetmuur met oplichtfunctie, een bank, een koffietafel, een telefoon, een bijl, een ‘vermist’-flyerelement met sticker en een berenval om de Demogorgon te vangen.

Lego Stranger Things - Demogorgon
Wills slaapkamer, die een centrale rol speelt in de serie, is in dit model natuurgetrouw nagemaakt met details als de radio van Will, zijn bed, bureau, bureaulamp, tekeningen en filmposters.
Lego Stranger Things - Will
In de eetkamer bevinden zich een leunstoel, dozen met kerstverlichting, een fantasygame-spelregelboekelement met sticker en een plant in een pot.

De zolderruimte bevat een mind flayer-tekeningelement met sticker en een tovenaarshoed voor ‘Will de Wijze’.

Lego Stranger Things - Dustin

De Onderstebovenset geeft de uitstraling van de Netflix original-serie goed weer, met de griezelige begroeiing, donkere kleuren en de vervallen aanblik.

De politieauto van commissaris Jim Hopper heeft een afneembaar dak voor eenvoudige toegang tot het interieur en een pompoen-element als herinnering aan seizoen 2.

Lego Stranger Things - Eleven
Accessoire-elementen: de katapult en zaklamp van Lucas, de walkietalkie en het kompas van Dustin, de zaklamp en walkietalkie van Mike, de koffiemok van Hopper, de zaklamp en tekening van ‘Will de Wijze’ van Joyce en de wafel van Elf.
Lego Stranger Things - Hopper

Dit Stranger Things-verzamelobject bestaat uit meer dan 2.200 onderdelen die in 11 zakken worden geleverd, zodat de echte wereld en het Ondersteboven tegelijk kunnen worden gebouwd voor een gedeelde bouwervaring.


Afmetingen: ca. 32 cm hoog, 44 cm breed en 21 cm diep.

De Stranger Things “The Upside Down” Lego is vanaf vandaag te koop voor LEGO VIP’s en vanaf 1 juni voor iedereen. Het prijskaartje ligt op €199,99.
Het derde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things is vanaf 4 juli te zien, kijk hier de trailer.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie