Stranger Things seizoen 3: wat weten we?

Stranger Things 3 | Now In Production | Netflix

We moeten nog tot 2019 wachten op Stranger Things seizoen 3, maar nu de productie is begonnen krijgen we wel langzaam een klein beetje mee wat ons volgend jaar te wachten staat in deze horrorserie.

1985

Natuurlijk de serie speelt zich een jaar later af. En in een jaar kan veel veranderen, in het plaatsje Hawkins wordt een nieuw winkelcentrum geopend: Starcourt Mall. “One of the finest shopping facilities in America and beyond with options for the entire family. Including The Gap, Waldenbooks, Sam Goody, Claire’s and more! Don’t forget to cool off at Scoops Ahoy Ice Cream shop. Starcourt Mall has it all!”

Coming Soon: The Starcourt Mall! | Hawkins, Indiana

Duisterder

Heerlijke vrolijke teaser, maar Stranger Things-producent/regisseur Shawn Levy laat weten aan The Playlist dat dit seizoen duisterder wordt dan de voorgaande twee. Ja, de teaser is vrolijk en geeft het zomerse positieve van 1985 weer. Seizoen 3 zal duisterder zijn en ongetwijfeld meer actie bevatten. Shawn Levy zal net als voor seizoen 1 en 2 de derde en vierde aflevering regisseren.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

En verder is bekend dat Maya Thurman-Hawke (juist, de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke) zal in seizoen verschijnen als Robin, een ‘alternatieve meid’.

Premièredatum?

Stranger Things seizoen 3 zal pas in 2019 op Netflix verschijnen, en als we de bovenstaande teaser moeten geloven gaat het om zomer 2019. De Duffer Brothers (Matt en Ross) zijn pas na de premiere van seizoen twee begonnen aan het derde (en vierde) seizoen

Seizoen 4

In een interview hebben de Duffer Brothers ook aangegeven dat Stranger Things met seizoen 4 het verhaal afsluit. Hoewel Ross Duffer eerder heeft aangegeven dat er in ieder geval vier seizoenen komen, mogelijk meer, lijkt dat ze nu toch een keuze te hebben gemaakt voor maximaal vier seizoenen. Omdat het bijna 1,5 jaar kost om een seizoen te maken, zullen de kinderen tegen die tijd klaar zijn om naar de universiteit te gaan. En daarnaast, hoe lang kun je het volhouden dat ze elk jaar in bovennatuurlijke problemen komen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie