Barre tijden voor zelfmoordwinkel in trailer The Suicide Shop

De animatiefilm is gebaseerd op het boek Le Magasin des Suicides van Jean Teulé, pikzwarte humor over een winkel dat zelfmoordartikelen verkoop voor iedereen. Daarom ook een uitermate goed verhaal voor een animatiefilm, de Franse studio Diabolo Films werkt met een combinatie van 2d en 3d aan de film die begin 2012 klaar moet zijn.

Wanneer het leven op aarde niet meer mee zit, wereldwijd is het een chaos, en veel mensen hun levenslust verliezen, doet de The Suicide Shop goede zaken. Al jaren verkopen ze aan depressieve klanten hulpmiddelen om er een einde aan te maken. Maar met de geboorte van hun zoon verandert er veel voor de uitbaters…

9 Reacties
 1. madbello zegt

  Bedankt voor deze geweldig tip, heb het gelijk gekoppels aan mijn beste zelfmoord item ;-)Lees en huiver, maar verheug me echt op deze animatie.

 2. lachmed zegt

  sorry dat ik zo boos was maar deze site is egt onzin mensen kunne denken dat dit egg is weetje;)

  1. Frank zegt

   Denk dat je een beetje in de war bent. Het is een animatiefilm. Denk niet dat mensen daar moeite mee hebben.

 3. lachmed zegt

  Okok niets metj e inde war vergissing noem je dat maare ja die site waardoor ik hier ben gekomen staan echte ideeén op en dat is bullshit!!!!!!!

  1. Frank zegt

   Dan zul je toch echt bij Madbello moeten wezen, die overigens dat artikel juist heeft geschreven om het absurdisme er van aan te geven.

 4. diana zegt

  die film brengt mensen wel op ideen ik heb het zelf met een overdosis paracetamol geprobeerd maar kwam van een koude kermis thuis weet welke pijnstillers echt gevaarlijk zijn asperines ik drie keer een overdosis in genomen en de litekens voel ik goed leverbeschadiging ik wilde gewoon rust werd me gewoon te veel maar goed mijn omgeving was razend op me ook lekker nu krijg ik alles gedaan blijf nog maar even leven hihihih

  1. Frank zegt

   De animatiefilm gaat juist over hoop, kijk de trailer nog maar eens.

 5. angel zegt

  sshit he..!!!.schrok me echt dood;) haha niet gepast maja meen het serieus…ik dacht dat dit een of ander ziek forum was die dus echt mensen zou gaan helpen hun einde te vinden…

  dat zou namelijk heel erg zijn…want hoe makkelijker en pijnlozer het zou zijn….hoe sneller mensen en voor al jeugd dat impulsief zal gaan doen…

  ppff ik heb eerlijk gezeg dnog niet echt begrepen hier uit dat dit een animatie is…maar door de reactie…dat het dus schokkend moest overkomen om mensen juist wakker te schudden van WATTT is tog wel heel positief…dat mensne daar tog heel erg opreageren en toch een reactie achter laten om het voor de mensen om ons heen tog te beschermen..

  ppff

 6. jana zegt

  de film is wel grappig kwam erop nadat ik na een idee voor levensbeeinding zocht,ben getraumatiseerd,ik denk dat mensen nu wel de ernst in gaan zien,hoe ze met mensen die zelfmoord overwegen mee om moeten gaan,ik hoop het somige zijn zo harteloos ik blijf zelf hopen op een beter leven groetjes jana

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.