Barre tijden voor zelfmoordwinkel in trailer The Suicide Shop

De animatiefilm is gebaseerd op het boek Le Magasin des Suicides van Jean Teulé, pikzwarte humor over een winkel dat zelfmoordartikelen verkoop voor iedereen. Daarom ook een uitermate goed verhaal voor een animatiefilm, de Franse studio Diabolo Films werkt met een combinatie van 2d en 3d aan de film die begin 2012 klaar moet zijn.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Wanneer het leven op aarde niet meer mee zit, wereldwijd is het een chaos, en veel mensen hun levenslust verliezen, doet de The Suicide Shop goede zaken. Al jaren verkopen ze aan depressieve klanten hulpmiddelen om er een einde aan te maken. Maar met de geboorte van hun zoon verandert er veel voor de uitbaters…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
9 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
madbello
madbello
13 jaren geleden

Bedankt voor deze geweldig tip, heb het gelijk gekoppels aan mijn beste zelfmoord item ;-)Lees en huiver, maar verheug me echt op deze animatie.

lachmed
lachmed
13 jaren geleden

sorry dat ik zo boos was maar deze site is egt onzin mensen kunne denken dat dit egg is weetje;)

lachmed
lachmed
13 jaren geleden

Okok niets metj e inde war vergissing noem je dat maare ja die site waardoor ik hier ben gekomen staan echte ideeén op en dat is bullshit!!!!!!!

diana
diana
13 jaren geleden

die film brengt mensen wel op ideen ik heb het zelf met een overdosis paracetamol geprobeerd maar kwam van een koude kermis thuis weet welke pijnstillers echt gevaarlijk zijn asperines ik drie keer een overdosis in genomen en de litekens voel ik goed leverbeschadiging ik wilde gewoon rust werd me gewoon te veel maar goed mijn omgeving was razend op me ook lekker nu krijg ik alles gedaan blijf nog maar even leven hihihih

angel
angel
13 jaren geleden

sshit he..!!!.schrok me echt dood;) haha niet gepast maja meen het serieus…ik dacht dat dit een of ander ziek forum was die dus echt mensen zou gaan helpen hun einde te vinden…

dat zou namelijk heel erg zijn…want hoe makkelijker en pijnlozer het zou zijn….hoe sneller mensen en voor al jeugd dat impulsief zal gaan doen…

ppff ik heb eerlijk gezeg dnog niet echt begrepen hier uit dat dit een animatie is…maar door de reactie…dat het dus schokkend moest overkomen om mensen juist wakker te schudden van WATTT is tog wel heel positief…dat mensne daar tog heel erg opreageren en toch een reactie achter laten om het voor de mensen om ons heen tog te beschermen..

ppff

jana
jana
13 jaren geleden

de film is wel grappig kwam erop nadat ik na een idee voor levensbeeinding zocht,ben getraumatiseerd,ik denk dat mensen nu wel de ernst in gaan zien,hoe ze met mensen die zelfmoord overwegen mee om moeten gaan,ik hoop het somige zijn zo harteloos ik blijf zelf hopen op een beter leven groetjes jana

9
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x