Superbowl filmtrailer madness


Afgelopen zondag- op maandagnacht vond de Amerikaanse Superbowl plaats, waar de twee beste American Football teams tegen elkaar strijden om de titel. Het evenement trekt miljoenen kijkers en is daarmee zeer interessant voor adverteerders. Daarom is het elk jaar weer smuller geblazen met de trailers die getoond worden:

Jurassic World: Fallen Kingdom

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het is vier jaar geleden dat pretpark en luxe resort Jurassic World door dinosaurussen werd vernietigd. Isla Nublar is in de steek gelaten door de mens, terwijl de overlevende dinosaurussen in de jungle voor zichzelf zorgen.

Wanneer de slapende vulkaan van het eiland brullend tot leven begint te komen, zetten Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) een campagne op om de resterende dinosaurussen voor de tweede maal van uitsterven te redden . Owen wordt gedreven om Blue te vinden, de raptor die nog steeds in het wild wordt vermist, en Claire heeft respect voor deze wezens opgebouwd, nu maakt ze het haar missie om voor hun te vechten. Aangekomen op het onstabiele eiland waar het lava begint te regenen, onthult hun expeditie een samenzwering die onze hele planeet kan terugbrengen naar een gevaarlijke orde die we sinds de prehistorie niet meer hebben gezien.

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema 3D.

A Quiet Place

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.

A Quiet Place, met o.a. Emily Blunt en John Krasinski, draait vanaf 12 april in de bioscoop.

The Cloverfield Paradox

De trailer verscheen en de film stond direct op Netflix. Kijk hier de trailer en lees onze recensie:
https://denachtvlinders.nl/2018/recensie-cloverfield-paradox/

Castle Rock


Stephen King samen met Hulu en J.J. Abrams ‘Castle Rock’ gesticht, een nieuwe serie die veel van zijn verhalen en personages met elkaar verweeft. Deze tweede teaser pronkt met de handige cast, inclusief Moonlight’s Andre Holland, Jane Levy van Do not Breathe, Melanie Lynskey en de terugkeerders van de koning Sissy Spacek en It’s Bill Skarsgård, en het geeft ons subtiele plagerijen van zowel het griezelen als de vroege aanwijzingen van welke bekende verhalen die we later zouden kunnen zien (oh hey, Shawshank).

Er is nog geen datum bekend van Castle Rock in Nederland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie