Supermassive Games komt dit jaar met nieuwe titel: The Quarry

the quarry
The Quarry

Ontwikkelaar Supermassive Games heeft een nieuw horrorspel aangekondigd, genaamd The Quarry. Dit spel gaat over een zomerkamp, waar het de laatste avond fout gaat en de mensen daar moeten vechten voor hun leven.

Er is ook een trailer uitgekomen, waarin de hoofdrolspelers worden geïntroduceerd. Supermassive Games kennen we natuurlijk van The Dark Pictures Anthology en Until Dawn, dus je weet precies wat voor soort spel dit gaat zijn. Je maakt het verhaal mee met een aantal hoofdpersonages die in niet zulke leuke situaties verzeilt raken. In The Quarry spelen onder andere David Arquette, Brenda Song, Ariel Winter en Lin Shaye mee.

the quarry
Lin Shaye

De game volgt een groepje kampleiders die de laatste avond op het zomerkamp vieren. Daar gaat het mis, we weten we nog niet precies wat (al lijkt het er op dat er op het groepje gejaagd gaat worden), maar de ontwikkelaar laat wel al weten dat keuzes er toe doen hoe het verhaal verloopt en wie wel en wie niet overleefd. Bekend terrein dus. En net als de vorige spellen kan je deze alleen of met vrienden spelen. En wederom lokaal of online tot en met 8 spelers. Dit is weer een goede keuze en ik hoop dat ze het net zo paranoïde maken als hun andere spellen, dat je elk nèt wat anders ziet dan de andere speler, zodat je flink aan het discussiëren bent wat er nou eigenlijk precies gebeurt.

The Quarry | Official Announce Trailer | 2K

Een releasedatum is er nog niet, maar hij is te reserveren en moet in ieder geval dit jaar nog verschijnen. Ik hou het voor je in de gaten! Hou jij van het repertoire van Supermassive Games?

Interessant artikel?

Plaats een reactie