Supernatural special: 10x Ghostfacers

Supernatural: Ghostfacers

Ter ere van de 100e aflevering van Supernatural komen de Ghostfacers, een parodie op SyFy’s Ghosthunters, op 15 april met een eigen serie van 10 afleveringen.

Sam en Dean Winchester komen de Ghostfacers maar een paar keer tegen in de 5 seizoenen van Supernatural, maar hun optredens hebben voor een grote schare fans gezorgd. Vanaf 15 april verschijnen wekelijks 2 webisodes van 3 à 4 minuten op CWTV.com, in totaal zijn er 10 afleveringen gemaakt.

100e aflevering Supernatural

De special van Ghostfacers is gemaakt ter ere van de 100e aflevering van de serie Supernatural, aflevering 18 van seizoen 5 “Point of No Return“.

Supernatural - Point of No ReturnDean denkt dat de enige mogelijkheid die rest om Lucifer te stoppen is instemmen met Michael, maar de engelen besluiten dat ze hem niet meer nodig hebben. Dean, Sam en Castiel zijn ontzet over het nieuwe plan van de engelen en nemen het op Zachariah om een oorlog op aarde te voorkomen. In deze aflevering komt een ander bekend gezicht terug.

Hoewel het 5e seizoen bijna is afgelopen, heeft The CW al bevestigd dat er een zesde seizoen aan zit te komen, deze zal in het najaar in Amerika worden uitgezonden.

In Nederland zendt Net5 de serie Supernatural op zondagavond uit. Aanstaande zondag aflevering 12 van seizoen 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie