Supernatural krijgt 7e seizoen, The Vampire Diaries een 3e

Goed nieuws voor de fans van de gebroeders Winchester, want Sam en Dean zullen voor een zevende seizoen terugkomen. En ook de op de boeken van L.J. Smith gebaseerde The Vampire Diaries krijgt een nieuw derde seizoen.

Sean and Dean Winchester

De horrorserie Supernatural gaat over de broers Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) Winchester die jagen op allerlei soorten demonen. Officieel zou seizoen 5 het definitieve laatste deel zijn, het verhaal was daar ook helemaal afgerond, door de blijvende goede kijkcijfers heeft de Amerikaanse zender The CW toen toch een nieuw seizoen besteld en heeft men het verhaal een nieuwe twist kunnen geven. Geen slechte keus blijkt en inmiddels is er nu een zevende seizoen besteld bij Warner Bros. Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk vanaf augustus/september op de Amerikaanse zender te zien zijn.

Ook de vampieren uit Mystic Falls kunnen zich gelukkig prijzen, met 4 miljoen kijkers is het tweede seizoen op dit moment het best bekijken programma bij The CW en het is daarom ook geen verrassing dat hier een nieuwe seizoen van is besteld.

Beide series werden in Nederland door NET 5 uitgezonden, maar heeft aangegeven dat hier voorlopig geen plannen voor zijn. Een woordvoerder meldt daarbij dat de programmering voor het najaar nog niet vast staat.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie