Survival-horrorgame ‘Agony’ laat langer op zich wachten

Wat weten we tot op heden over Agony? De first person survival-horrorgame Agony is door Mad Mind Studio ontwikkeld en is te spelen op de PC, Playstation 4 en Xbox One. Na een succesvolle Kickstarter campagne werd er in december 2016 begonnen aan de ontwikkeling van Agony.


Het spel wordt gespeeld vanuit de eerste persoon. Je speelt een Martyr die naar de hel verbannen is. In tegenstelling tot andere Martyrs ben je als speler in de gelegenheid om, naar mate het spel vordert, in het bezit te komen van speciale gaven. Het is de bedoeling dat je demonen koste wat kost ontwijkt en ondertussen los je puzzels op om toegang te krijgen tot nieuwe levels. Ook krijg je mogelijkheid beelden en schilderijen verzamelen die je op verborgen plekken kunt vinden.

Op Youtube is al het een en ander aan gamefootage en een trailer te bekijken en dat verraadt al een hoop over de sfeer van het spel.De lancering van Agony stond gepland op 30 maart 2018, maar zoals vaker voorkomt blijkt het spel nog niet helemaal naar behoren te lopen. Madmind Studio wil 'de best mogelijke ervaring' voor iedereen dus: Even geduld nog!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Survival-horrorgame ‘Agony’ laat langer op zich wachten”

Plaats een reactie