Nieuwe game ‘Skin Witch’ in de maak

Indie-ontwikkelaar Blackwood Specter is bezig met een nieuwe game, Skin Witch, en ze beloven er een ouderwetse survival horror van te maken.

Skin Witch is dus een spel met gelimiteerde voorraden, puzzels en niet lineaire gameplay. Jij bent als speler gevangen in een ondergrondse mijn, waar je heen moest om op onderzoek uit te gaan. Je komt er al snel achter dat je niet alleen bent en dat de honger niet het enige is wat aan je wil knagen. De mijnschachten zijn talrijk en gaan alle kanten op. Je kan dus lekker van het pad af op zoek naar voorraden en munitie. Alles is schaars en de gevaren talrijk, dus wees slim welk gevecht je aangaat en welke je ontwijkt, want kom je zonder spullen te zitten kan het snel met je afgelopen zijn. Gelukkig zijn de monsters wel te verslaan, maar er zit een addertje onder het gras. Je moet de lichamen wel vernietigen, anders komen ze sterker terug.

Skin Witch Announcement Trailer - True Survival Horror

De game komt uit op PC in 2020, je kan het nu wel al toevoegen aan je lijstje in Steam
Het is een indie dus verwacht geen Unreal4 engine beelden, maar ik vind gameplay>graphics dus ik oordeel niet te snel. Wel vind ik het wat aan de donkere kant. Laat weten in de comments wat jij ervan vind.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie