Trailer voor de film Swallow

Morgen, 21 mei, brengt Filmdistributeur Cinéart de film Swallow uit op Video on Demand. De film is het ‘indrukwekkende debuut’ (Screen Daily) van regisseur Carlo Mirabella-Davis; ‘een verontrustende feministische thriller’ (Variety), waarin een jonge huisvrouw een gevaarlijke eetstoornis ontwikkelt.

Hunter (Haley Bennett, The Girl on the Train) lijkt een perfect leven te leiden samen met Ritchie (Austin Stowell), haar echtgenoot die net de leiding heeft overgenomen van het Conrad-familiebedrijf. Wanneer ze zwanger wordt, ontwikkelt ze de dwangmatige eetstoornis ‘Pica’, gekenmerkt door het eten van niet-eetbare dingen. Als de stoornis haar zwangerschap bedreigt, zet haar schoonfamilie alles op alles om de voortzetting van de familielijn te waarborgen. Maar verbergt Hunter’s vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter geheim?

SWALLOW - Carlo Mirabella-Davis - Officiële NL Trailer - Nu online beschikbaar

De film is vanaf 21 mei te zien op de volgende Video on Demand platforms:  iTunes, Google Play, Pathé Thuis, Cinemember, Ziggo, KPN en Cineville.

In samenwerking met filmdistributeur Cinéart organiseren wij een winactie waarbij wij drie gratis kijkcodes weggeven voor deze film. Zo kun je op Pathé Thuis de film gratis kijken. -prijsvraag afgelopen-

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie