Trailer voor de film Swallow

Morgen, 21 mei, brengt Filmdistributeur Cinéart de film Swallow uit op Video on Demand. De film is het ‘indrukwekkende debuut’ (Screen Daily) van regisseur Carlo Mirabella-Davis; ‘een verontrustende feministische thriller’ (Variety), waarin een jonge huisvrouw een gevaarlijke eetstoornis ontwikkelt.

Hunter (Haley Bennett, The Girl on the Train) lijkt een perfect leven te leiden samen met Ritchie (Austin Stowell), haar echtgenoot die net de leiding heeft overgenomen van het Conrad-familiebedrijf. Wanneer ze zwanger wordt, ontwikkelt ze de dwangmatige eetstoornis ‘Pica’, gekenmerkt door het eten van niet-eetbare dingen. Als de stoornis haar zwangerschap bedreigt, zet haar schoonfamilie alles op alles om de voortzetting van de familielijn te waarborgen. Maar verbergt Hunter’s vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter geheim?

SWALLOW - Carlo Mirabella-Davis - Officiële NL Trailer - Nu online te zien op Video on Demand

De film is vanaf 21 mei te zien op de volgende Video on Demand platforms:  iTunes, Google Play, Pathé Thuis, Cinemember, Ziggo, KPN en Cineville.

In samenwerking met filmdistributeur Cinéart organiseren wij een winactie waarbij wij drie gratis kijkcodes weggeven voor deze film. Zo kun je op Pathé Thuis de film gratis kijken. -prijsvraag afgelopen-

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie