Syfy zendt Being Human remake vanaf 6 september uit

De BBC-serie Being Human is een groot succes en wordt in Nederland bij FOXlife uitgezonden. De Britse omroep heeft inmiddels het vierde seizoen over de horror/dramaserie over de drie bovennatuurlijke huisgenoten aangekondig. In Amerika keek men ook op van het succes en Syfy besloot vorig jaar om de serie een remake te geven, de Amerikaanse Being Human volgt exact het eerste seizoen van de BBC-versie en werd vanaf januari uitgezonden.

Universal heeft nu ook aangekondigd dat de Being Human Remake vanaf 6 september elke dinsdag om 21.20 uur in Nederland en België wordt uitgezonden op Syfy. Er is inmiddels een tweede seizoen van de remake aangekondigd, maar deze zal niet meer het Britse origineel volgen.

Being Human - Syfy

Being Human gaat over drie twintigers en hun geheime dubbelleven als weerwolf, vampier en geest. George, Mitchell en Annie doen hun best een zo normaal mogelijk leven te leiden, ondanks hun vreemde en duistere geheimen. Het leven van George, Mitchell en Annie is allesbehalve gemakkelijk. Naast de gebruikelijke perikelen van mensen van hun leeftijd over liefde, werk en vrienden zorgen ongenode indringers in hun leven, een op handen zijnde revolutie in de vampierwereld en de constante dreiging dat hun geheim uitkomt voor veel extra stress. Ze kunnen alleen elkaar vertrouwen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie