Syfy geeft groen licht voor 3 nieuwe reality series!

Syfy heeft aangekondigd dat ze 3 nieuwe series hebben besteld; Paranormal Witness, Face Off en Marcel’s Quantum Kitchen. De ontwikkeling van deze programma’s zijn afgelopen maart al begonnen en zullen in te zien zijn op de Amerikaanse Syfy.

Wat vinden jullie van deze nieuwe programma’s? Zou de Nederlandse Syfy deze ook moeten uitzenden?

Paranormal Witness

Paranormal Witness is een reality serie die de verhalen illustreert van mensen die paranormale verschijnselen hebben ervaren. Door het mixen van verhalen uit eerste hand en realistische drama, zorgt Paranormal Witness er voor dat de kijker een wereld binnen treedt van onverklaarbare gebeurtenissen en zorgt er voor dat je op het puntje van je stoel zit.

Face Off

In de wereld van science fiction, horror en fantasy wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van special make-up effects. Face off is een nieuwe reality serie waarin jong talent de kans krijgt om door te breken met hun creativiteit.

In elke aflevering zullen de make-up artists strijden in een andere discipline, zoals het werken met siliconen om zo echt mogelijke wonden na  te maken, het grimeren van zombies en het creëren van creepy sculpturen.

Om de uitdaging nog groter te maken zal er een uiterst kritische jury zijn die in elke aflevering iemand naar huis stuurt. Wie in deze jury zitten wordt nog door Syfy bekend gemaakt.

Marcel’s Quantum Kitchen

Naast Paranormal Witness en Face Off heeft Syfy ook Marcel’s Quantum Kitchen aangekocht. Een nieuwe reality serie waarin top chef Marcel Vigneron zijn extravagante kookkunsten toont.

Natuurlijk zou Syfy, Syfy niet zijn als ze het kookprogramma een totaal andere twist geven dan de kookprogramma’s die we gewend zijn van andere zenders.

In elke aflevering wordt Marcel Vigneron en zijn crew ingehuurd door een klant om een feest of evenement te organiseren. Gebaseerd op de wensen van de klant raadplegen Marcel en zijn team hun wildste fantasieën voor een thema en menu voor het evenement. Dit zal variëren van een sprookjes feest, een Goth-rock modeshow, tot een diner in de lucht.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
13 jaren geleden

Het programma Face Off klinkt als de leukste van de drie,
het is altijd leuk om te zien hoe er behind the scenes wordt gewerkt en de kunst van het nepbloed, afgehakte handen en make-up,
daarnaast kunnen ze vast heerlijk opdrachten bedenken voor de deelnemers 🙂

Monique
Monique
11 jaren geleden

Face Off is echt heel erg gaaf! Ik heb gisteren een aflevering gezien op internet. Maar is het in Nederland ook te zien?

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x