Syfy zendt Haven seizoen 2 vanaf 5 oktober uit

Afgelopen week is op Syfy de herhaling van seizoen 1 begonnen en vanaf 5 oktober kun je elke woensdagavond om 20:30 uur kijken naar het tweede seizoen van Haven.

Haven is een bovennatuurlijke serie gebaseerd op de novelle “The Colorado Kid” van schrijver Stephen King, waarin de aandacht wordt gericht op Haven, een klein stadje in Maine, waar vervloekte mensen in ballingschap proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. Wanneer hun vloek begint terug te keren, wordt FBI-agente Audrey Parker gestuurd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Ze ontdekt dat het stadje Haven vol geheimen zit, probeert de paranormale krachten onder controle te houden en de mysteries van de stadsbewoners te ontrafelen.

Spoiler waarschuwing! In seizoen 2 zal Audrey Parker (Emily Rose) verder haar verleden en haar band met het kleine stadje Haven verder onderzoeken. Jason Priestly zal een paar afleveringen in dit seizoen meespelen als de knappe asociale zeebioloog Chris Weekly. Hij heeft last heeft van een aandoening die de meeste mensen als zegen zouden beschouwen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NhrFW5fIcxo?rel=0&w=620&h=383]

Haven seizoen 1 is vanaf 14 september te koop op Blu-ray.
Haven seizoen 2 is vanaf 5 oktober om 20.30u te zien op Syfy.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Heeft iemand de Colorado Kid weleens gelezen? Zo ja, herken je iets?

Kim
Kim
12 jaren geleden
Antwoord aan  VeryBloodyMary

Ik besloot het boek ook te lezen, maar het enige wat hetzelfde is zijn Vince en Dave. Verder is het een compleet ander verhaal.

RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Een hele coole serie die ik alweer een hele lange tijd volgt, en ondanks dat soms de speciale effects wat cheap ogen is het gewoon een leuk verhaal wat het toch weer interessant houd. Voor de fans van Stephen King zitten er een aantal hele leuke inside jokes verstopt, want gebouwen tot namen van boten of karakters.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x