Syfy stelt de horrorreeks van Jamie Foxx uit

Jamie FoxxIn april kondigde de Amerikaanse zender Syfy nog trots aan dat ze een eerste seizoen van een nieuwe horrorreeks van de hand van Jamie Foxx had besteld. Deze week moest de zender echter laten weten dat de reeks voor onbepaalde tijd in de koelkast wordt gestoken.

De horrorreeks – die nog geen titel heeft -, moest een horroranthologiereeks in de voetsporen van The Twilight Zone en Tales from the Crypt worden die in de aanloop van Halloween uitgezonden moest worden. Elk van de 5 geplande afleveringen zouden een half uur duren en draaien rond thema’s als nijd, jaloezie en oppervlakkigheid.

Acteur Jamie Foxx zou zowel de scenario’s als de regie voor de afleveringen voor zijn rekening nemen. Maar de promotie voor zijn nieuwste film White House Down hebben reeds zoveel tijd in beslag genomen dat Foxx nog niet aan schrijven is toegekomen. Hij gaat dan ook met de zender samenzitten om te kijken hoe de zaken het best worden aangepakt en of de reeks nog een toekomst heeft bij de zender.

De horrorreeks is een al een tijdje een droom van Jamie Foxx, die hoopt dat hij de kijkers de nodige angst kon aanjagen tijdens de dagen voor Halloween. Voor de reeks zou hij een beroep doen op Flight of the Conchords-producent Troy Miller, Terminator: Salvation-scenarist Mike Ferris en Ghost Ship-scenarist John Pogue.

Interessant artikel?

Plaats een reactie