Jamie Dornan en Anthony Mackie in ‘Synchronic’, kijk nu de trailer

De twee acteurs die de twee hoofdrollen spelen in de nieuwe sci-fi horrorfilm Synchronic spelen, hebben de afgelopen jaren veel successen behaald in bioscopen, voor heel verschillende projecten. De Ierse Jamie Dornan speelde Christian Grey in de Fifty Shades of Grey trilogie (2015-2018), terwijl de Amerikaanse Anthony Mackie in een flinke hoeveelheid Marvel films te bewonderen was als Sam Wilson (Falcon) vanaf 2014. Beiden maken in 2020 echter dus een uitstapje naar het horrorgenre.

In Synchronic spelen de twee acteurs twee paramedici, Steve en Dennis, die in aanraking komen met een nieuwe drug die alles wat ze weten over de wereld, tijd en realiteit zal veranderen. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Synchronic wordt geregisseerd door Justin Benson en Aaron Moorhead, waarvan de eerstgenoemde ook het script geschreven heeft. Het bekendste werk van Benson en Moorhead tot nu toe is The Endless (2017), eveneens een horrorfilm. In The Endless speelt ook ’tijd’ een grote rol, net als in Synchronic. Ze zouden het waarschijnlijk goed kunnen vinden met Christopher Nolan.

In Amerika zal de film op 23 oktober in bioscopen verschijnen. Wanneer Synchronic in Nederlandse bioscopen zal draaien is nog niet bekend.

Kijk jij uit naar Synchronic? Laat het ons weten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie