Officiële synopsis bekend voor ‘Children of the Corn: Runaway’

2017 lijkt het jaar van de Stephen King-films te worden: It, The Dark Tower, Gerald’s Game en Children of the Corn: Runaway. Dimension is namelijk bezig met een nieuw vervolg op de horrorklassieker ‘Children of the Corn’ uit 1984. Nu heeft IMDB de officiële synopsis van de film Children of the Corn; Runaway vrijgegeven:

‘Children of the Corn: Runaway volgt de jonge zwangere Ruth, die weet te ontsnappen uit een moorddadige kindersekte in een klein stadje in het middenwesten van de USA. De daaropvolgende jaren leidt ze een anoniem leven zodat haar zoon de gruwelen die zij als kind moest doormaken, bespaart blijven. Uiteindelijk komt Ruth terecht in een klein stadje in Oklahoma. Maar onbekende entiteit volgt haar. Nu moet Ruth kiezen: een confrontatie met het kwaad aangaan of haar kind verliezen.’

Afgelopen zomer werd ‘Children of the Corn: Runaway’ gefilmd in Oklahoma onder directie van John Gulagar (Feast , Piranha 3DD). Joel Soison, die ook Children of the Corn: Genesis schreef, is verantwoordelijk voor het script. De acteurs Marci Miller (Ruth), Lynn Andrews III en J.R. Hatchett vertolken elk een rol in de film. Zie de volgende foto’s voor een kijkje achter de schermen:

De films van ‘Children of the Corn’ verschenen, buiten de eerste twee delen, allemaal gelijk op dvd. Dit zal ook het geval zijn met ‘Children of the Corn: Runaway’, die later dit jaar direct op dvd zal verschijnen. Nu is het wachten op de officiële trailer, de poster en een specifieke verschijningsdatum.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Officiële synopsis bekend voor ‘Children of the Corn: Runaway’”

  1. Dit is zo’n filmreeks die ik altijd links heb laten liggen. Ik vond het boek namelijk al niets aan en de eerste film heb ik niet uitgezeten. Maar dit is al de 10e film in de serie. Ze zullen toch iets goed doen denk ik 🙂
    Ik wacht eerst maar eens op een trailer.

    Beantwoorden

Plaats een reactie