Nieuwe System Shock remake demo nu te spelen

Een nieuwe trailer van Nightdive Studios‘ remake van System Shock laat het nieuwe, geüpdatete vechtsysteem zien. De trailer luidt tevens de aftrap aan van de nieuw te spelen demo, die als doel heeft de speler alvast een klein stukje van het eindproduct te laten zien. De demo is te downloaden voor Windows bij GOG, Steam en de Epic Games Store.

resistance is futile

De trailer neemt je mee naar de vernieuwde citadel, het ruimtestation waar de doorgedraaide A.I. zich bevindt. Waar de creepy hallen en vertrekken eerst nog verlaten spookachtig aandoen, verandert het al snel in een knalfestijn tegen de zombie-achtigen die het station rijk is.

zou hij misschien weten wat er aan de hand is?

De ontwikkelfase ging niet zonder slag of stoot, maar door alle moeilijkheden is het eindproduct wel beter geworden. Dit meldt Nightdive in de februari-update op Kickstarter. De game staat voor nu nog op de planning ergens dit jaar aan het einde van de zomer. Spelers die het spel pre-orderen, krijgen System Shock 2 enhanced edition er gratis bij. Deze versie van deel twee is bewerkt zodat het ook op de hedendaagse pc te spelen is.

System Shock Official Teaser Trailer - Nightdive Studios

Heb jij de nieuwe demo al gespeeld, is het wat? Ken jij het origineel nog? Ik hoor het graag van je hieronder.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie