Teaser video American Horror Story “Apocalypse” onthuld

De teaser video voor AHS “Apocalyse” ziet er weer fantastisch uit. Er wordt nog niets onthuld over de verhaallijn maar de beelden en muziek spreken voor zich. Het achtste seizoen wat de naam “Apocalyse” draagt is een cross-over tussen het eerste seizoen Murder House en het derde seizoen Coven. Dit seizoen speelt zich af ‘in de toekomst’ en zal meer fantastische elementen bevatten en minder realisme zoals te zien was in in Cult en Roanoke. De grote verrassing is dat Jessica Lange weer haar opwachting zal maken samen met Taissa Farmiga die in beide seizoenen een rol hadden. Joan Collins en Stevie Nicks maar vele anderen zullen de revue passeren. Sarah Paulson, Evan Peters en Kathy Bates zijn ook weer van de partij. Helaas gaan we Angela Basset missen in dit seizoen. Ze zal niet terugkeren in haar rol als Marie Laveau (Coven). Het gerucht dat Anjelica Huston aan de cast is toegevoegd is nog niet bevestigd.

Al is het allemaal nog wat geheimzinnig, de maker van AHS Ryan Murphy zegt het volgende: “The new season is very high concept. It’s a season unlike anything we’ve done because there’s a big hook to it. There’s a huge thing that happens in episode five.”
Producer Alex Martin Woodall voegt daar het volgende aan toe: “The story begins with the end of the world, and then our world begins.

Op woensdag 12 september gaat “Apocalypse” in première bij FX. Vanaf 18 september zendt FOX de serie in Nederland uit.

Interessant artikel?

Plaats een reactie