Dit najaar een dodelijk feestje op de PSP? Corpse Party

“New horror action title to deliver a frightfully unique adventure filled with suspense, supernatural terrors and fear”

Corpse Party is eigenlijk al een game uit 2008, maar komt nu middels een remake/vertaling uit in het Westen op de PSP. Dus uniek en nieuws is het het, maar desalniettemin zou het best erg vermakelijk kunnen zijn. Corpse Party lijkt een horrorgame in een klassieke adverture setting te worden.

Het spel speelt zich af op de middelbare school Kisaragi Academy, welke op de plaats staat waar vroeger een basisschool stond. De basisschool werd echter gesloten na een reeks van verdwijningen en brute moorden. Als de middelbare scholieren elkaar spookverhalen vertellen over het verleden van de plek, barst de pleuris uit. corpse party playstation portableZe blijken opeens gevangen te zitten in een duistere, door spoken geteisterde versie van hun school. Het wordt een heel avontuur om hier uit te komen.

Op het Amerikaanse PlayStation Blog vertelt Tom Lipschultz (van distributeur/vertaler XSEED) meer Corpse Party: Just What Kind of a Party is Corpse Party? Hij geeft er ook aan dat om dit moment nog niet bekend is wanneer het spel in de PlayStation Network Store zal staan (hier iets later dan Noord-Amerika) en de prijs zal ‘nice and affordable’ zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie