Teaser voor Demonic, nieuwe film van Neill Blomkamp

Later dit jaar verschijnt Demonic, de nieuwe film van regisseur Neill Blomkamp, bekend van District 9Elysium en Chappie. De eerste teaser is zojuist op youtube verschenen en het lijkt wederom een duistere scifi-thriller te worden:

Demonic - Official Teaser | HD | IFC Midnight

Het plot dat IFC bij de teaser neerzet moest ik zelf ook drie keer lezen, het gaat om een kettingreactie: Een jonge vrouw ontketent angstaanjagende demonen wanneer bovennatuurlijke krachten aan het licht komen die aan de basis liggen van een decennia oude kloof tussen moeder en dochter.

Het is natuurlijk nog een teaser, mogelijk wordt later dit jaar meer duidelijk. Deze nieuwe film met hoofdrollen voor Carly Pope, Chris William Martin en Michael Rogers zal in Amerika in augustus verschijnen. Hopelijk volgt een Europese release snel.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
2 jaren geleden

Gaaf! District 9, Elysium, Chappie en ook andere projecten van hem vind ik eigenlijk allemaal tof, dus ik ben heel benieuwd 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x