Teaser seizoen 6: ‘Nothing to stop Dexter from being Dexter’

A message from Dexter

Renewed, recharged, refocused with nothing to stop Dexter from being Dexter.

Darkness Endures - Dexter will return for a 6th seasonDe opnames voor het zesde seizoen van Dexter zijn inmiddels vol op bezig en langzaam aan druppelen de namen van de nieuwe castleden naar buiten. Zo lijkt het er op dat Colin Hanks (Mad Men) gedurende het hele seizoen een belangrijke rol zal vervullen als expert in eeuwenoude relikwieën.

Ook Edward James Olmos (Battlestar Galactica) speelt een belangrijke rol als professor in religies. Molly Parker (Deadwood), Billy Brown (Cloverfield), Brea Grant (Heroes) en rapper Mos Def zullen ook in het zesde seizoen voorbij komen.

Natuurlijk zien we Michael C. Hall (Dexter), Jennifer Carpenter (Debra), Desmond Harrington (Quinn), Lauren Vélez (LaGuerta), David Zayas (Batista), James Remar (Harry Morgan) en C.S. Lee (Masuka) ook dit zesde seizoen weer terug.

Dexter seizoen 6 wordt in het najaar in Amerika uitgezonden en zal naar verwachting vanaf januari 2012 bij 13th Street worden uitgezonden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Teaser seizoen 6: ‘Nothing to stop Dexter from being Dexter’”

  1. Zijn er recente opnames op het moment van dexter, in florida , ik vetrek binnenkort. Het zou geweldig zijn om dit een xte mogen bijwonen of te zien , heeftiemand daar info over.

    Beantwoorden
  2. Leuke serie die ik pas kortlings ontdekte. Blijkbaar al heel wat seizoenen, gebaseerd op boeken dus? Komt er ergens een eind aan of zijn we nog lang niet aan het laatste met seizoen 6?

    Beantwoorden

Plaats een reactie