Teaser: volgend jaar nieuwe Ghostbusters-film (géén reboot)

Ghostbusters, misschien ben je na de film van 2016 niet heel enthousiast meer, maar dit is wel de aankondiging van een nieuwe Ghostbusters-film in hetzelfde universum als de originele films uit 1984 en ’89!

We’re getting strong readings on this one

De regie zal in handen zijn van Jason Reitman en hij is zoon van Ivan Reitman, die Ghostbusters 1 & 2 regisseerde. De nieuwe film is géén reboot noch een direct vervolg. Tegenover Entertainment Weekly verklaarde Reitman dat het een nieuw hoofdstuk is dat zich in het heden zal afspelen:

“This is the next chapter in the original franchise. It is not a reboot. What happened in the ‘80s happened in the ‘80s, and this is set in the present day.”

Jason Reitman

De officiële teaser belooft dat de film in de zomer van 2020 uit komt, maar over het plot wilde de regisseur nog niks kwijt. Wel laat hij weten dat het publiek kennis zal maken met nieuwe personages. En: Nee, de film zal geen relaties hebben met de 2016 Ghostbusters-film.

Wie is er enthousiast?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
4 jaren geleden

Ik vond die 2016 film helemaal niet zo slecht.
Als ze de humor uit de jaren 80 films er in houden en een leuk verhaal hebben, dan ga ik zeker weer kijken.

Michael Minneboo
Michael Minneboo
4 jaren geleden

Eindelijk een echte Ghostbusters 3! Laat maar komen, zeg ik.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x