Sfeervolle teaser van Limburgse horrorfilm OMEGA

Gisteren is een sfeervolle teaser van de Limburgse horrorfilm OMEGA op de website van Limax Film Productions verschenen. Het is de eerste productie van de nieuwe productiemaatschappij, dat deels bestaat uit voormalige leden van het Video Entertainment Team, die eerder de korte films AMICUS MORTIS en HARTELOOS maakten.

OMEGA is geschreven en geregisseerd door Patrick Haagmans, die hiermee zijn regiedebuut maakt. “Ik ben ervan overtuigd dat er meer bestaat tussen hemel en aarde”, laat Haagmans weten. In zijn vroegere woonplaats stond een huis dat twintig jaar onbewoond bleef omdat niemand het durfde te betreden, door mysterieuze voorvallen en uit angst voor meer ongelukken. Het werd uiteindelijk met de grond gelijk gemaakt. Dit en ook POLTERGEIST diende als inspiratie voor OMEGA. Mike Stoffels, verantwoordelijk voor de gore effecten, vertelt dat het ditmaal veel meer gedoseerd is. De boventoon moet spanning zijn.

Omage, opnames Limburgse horrorfilm

“De opnamen verlopen voorspoedig”, vertelt Haagmans. Er komen nog een aantal grote scènes aan die organisatorisch lastig zijn en daarom spannend, “maar met de cast en crew die we nu hebben kunnen we elke draaidag als een succes zien”.

De cast bestaat onder meer uit Peter Huizing, Jolijn van Dulken, Armin Scheuten, Kees-Anne van Melis, Ramon Klein, Maaike Kierkels en Megan Aerdts. Ook Nelly Frijda (bij de meesten bekend voor haar rol als Ma Flodder) heeft tevens een kleine rol in de film.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uhboi7RTF4s&w=620&h=383]

Naar verwachting zal de film in 2012 zijn première beleven bij de Royal bioscoop in Heerlen. Ook zal de film te zien zijn bij Royal service bioscoop in Echt. Haagmans kijkt al uit naar de reacties van het publiek: “Wat is mooier dan te zien dat je mensen kippenvel kunt bezorgen?”

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Sfeervolle teaser van Limburgse horrorfilm OMEGA”

  1. Dit is zeker een vooruitgang op de promo. Misschien wat cynisch, maar slim dat er slechts korte emotionele uitspattingen te zien zijn en amper dialogen te horen. Verder oogt het professioneel en gelikt. Kijk uit naar de volledige trailer, die ongetwijfeld tegen het einde van het jaar te zien zal zijn.

    Beantwoorden
  2. Allemaal heel erg bedankt voor de reactie’s, wij hebben weer door de vele super goede reactie’s een boost gekregen om nog een stap extra te zetten al is dat eigenlijk niet mogelijk.

    Nogmaals iedereen bedankt !

    Beantwoorden

Plaats een reactie