‘Knock, Knock’ – Eli Roth teaset zijn film met Keanu Reeves

Eind oktober komt Eli Roth alweer met een nieuwe horrorfilm, dat terwijl ´The Green Inferno´ pas in augustus in de bios zal draaien. Zijn nieuwste project heet ´Knock, Knock´ en de eerste teaser is op het Sundance Film Festival vrijgegeven.

Knock Knock Official Teaser #1 (2015) - Keanu Reeves Movie HD

Evan Webber (Keanu Reeves) heeft het helemaal gemaakt. Een mooie, succesvolle vrouw, twee prachtige kinderen en een prachtig zelfontworpen villa. Het gaat zo goed met hem, dat hij het prima vind dat zijn familie naar het strand gaat en hij een rustige dag heeft. En dan wordt er op de deur geklopt. De twee jonge vrouwen (Lorenza Izzo en Ana de Armas) staan voor de deur en zijn droomleven wordt een levende nachtmerrie.
Knock-Knock-photo-1
Co-schrijver en regisseur Eli Roth laat de film een donkere kant op gaan, maar dit keer niet richting splatterhorror. ‘Knock, Knock’ belooft op het psychologische pad te gaan zitten. In België staat film ingepland voor 28 oktober, een Nederlandse datum is nog niet bekend.
Knock-Knock-photo-2

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x