Teaser Spaanse weerwolffilm Lobos de Arga

Weerwolven in Spaanse lobos de argaSpaanse horror is iets om goed in de gaten te houden, ook de horrorcomedy Lobos de Arga (Wolven van Arga) komt uit die regio, maar is iets minder serieus.

Arga is een klein landelijk dorpje in de Noordwestelijke spaanse regio Galicia. Door een vloek worden de slechte Markiezin van Mariño en haar zoon getransformeerd in een weerwolf. Het is inmiddels 100 jaar later als het enige nageslacht en tevens een mislukt schrijver Tomás Mariño is het dorp aankomt. Tot zijn grote verbazing staat iedereen te juichen om zijn komst, hij wordt zelf geëerd voor de onafhankelijkheid van het dorp 100 jaar geleden. Maar dit blijkt niet helemaal zoals het lijkt. De schrijver blijkt het offer te zijn waarop de dorpsbewoners als een eeuw wachten, hij moet een einde brengen aan de terreur die de weerwolven al die tijd in het gebied aanrichten.

Hij krijgt een oude vriend zover om hem te helpen ontsnappen, maar daarmee ontwaakt een nog veel gevaarlijkere vloek…

De Spaanse comedy/weerwolffilm Lobos de Arga wordt geregisseerd door Juan Martínez Moreno, de hoofdrolspelers en/of slachtoffers worden vertolkt door Carlos Areces, Mabel Rivera en Secun de la Rosa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gI7xJpZWPN0?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Teaser Spaanse weerwolffilm Lobos de Arga”

  1. Hmm ben hier wel benieuwd naar! 🙂 Was zeer gecharmeerd van de Spaanse horror Balada Triste de Trompeta, hoop dat dit ook de moeite waard is 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie