Teaser trailer ‘Monster Hunter’ met Milla Jovovich

Sony Screen Gems heeft de eerste beelden van Monster Hunter gedeeld. De film van regisseur Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Resident Evil) is gebaseerd op de gelijknamige videogamereeks van Capcom. In de film spelen onder andere Milla Jovovich (Resident Evil) en Ron Perlman (Hellboy).

De releasedatum zorgt voor wat verwarring. De film zou eerst uitkomen op 4 september maar werd wegens COVID-19 uitgesteld naar 19 april, 2021. De film is nu in Amerika teruggezet voor een release érgens in december van dit jaar. Op welke manier is niet duidelijk. VOD, streaming, misschien toch een bioscooprelease? Het is even afwachten geblazen.

Regisseur Paul W.S. Anderson is geen vreemde wat betreft de videogame-adaptaties. Hij deed eerder de regie voor onder andere Resident Evil (2002), Mortal Kombat (1995) en Alien versus Predator (2004). Oké die laatste is begonnen als comicreeks, maar was technisch gezien ook eerst een gamefranchise voordat er een film van verscheen. Net zoals W.S. Anderson’s andere adaptaties oogt Monster Hunter een heel ander beestje te worden dan de games waar fans mee bekend zijn. De eerste reacties op o.a. Youtube spreken vooral over teleurstelling.

Kijk hier de teaser:

Monster Hunter - Exclusive Official Movie Teaser Trailer (2020) Milla Jovovich, Tony Jaa

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
2 jaren geleden

Ik heb als voordeel dat ik geen games speel en dus ook nooit teleurgesteld kan zijn over hoe een game naar het witte doek is vertaald. Daarnaast vind ik die gamers over het algemeen nogal kinderachtig met hun eeuwige gedram over dit soort dingen. Een game en een film zijn nu eenmaal twee totaal verschillende dingen en vaak wordt een game alleen ter inspiratie gebruikt. Zelfde geldt voor een boek. Ook daarvan zal je nooit alle lagen in een film kunnen vangen.
Ik heb ooit geprobeerd om de eerste Resident Evil game te spelen. Ik vond het vreselijk. Maar de film(s), ook met Milla, vond ik vet. Maar gamers brandde het af, want het personage van Milla zat helemaal niet in de games! Tja….

Dit gezegd hebbende. Ik ken ook deze game niet, maar de trailer ziet er koel uit. En bijna alles met Milla vind ik het aankijken waard. Dus ook deze ga ik zeker checken. Hetzij in de bios, hetzij op schijf. Ik hoop natuurlijk het eerste….

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x