Teaser trailer Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Disney heeft de teaser trailer van de nieuwste film in de Pirates of the Caribbean-franchise gelanceerd. De film die oorspronkelijk ‘Dead Men Tell No Tales’ zou gaan heten, heeft nu als titel: Salazar’s Revenge.

Teaser trailer Pirates of the Caribbean Salazar's Revenge
Javier Bardem is Salazar in de nieuwe Pirates of the Caribbean

De Pirates of the Caribbean 5 zal op 26 mei 2017 in Amerika in première gaan, de releasedatum voor Nederland is nog niet bekend. In Salazar’s Revenge moet Captain Jack Sparrow het ditmaal opnemen tegen de spookachtige verschijning van zijn oude aartsvijand Captain Salazar, die met zijn handlangers uit de Devil’s Triangle heeft weten te ontsnappen. Zijn enige hoop is de legendarische drietand van Poseidon, maar kan hij deze vinden?

In Salazar’s Revenge keert Johnny Depp terug als Captain Jack Sparrow. Javier Bardem kruipt in de huid (of wat daarvan over is) van Captain Salazar. Verder zien we Orlando Bloom, David Wenham, Kevin McNally, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario en Golshifteh Farahani. Zelfs Paul McCartney schijnt een rol te hebben in deze film.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE | Teaser Trailer | Disney NL

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie