Teaser paranormale thriller Red Lights

red lights - Rodrigo CortesTwee paranormaal fraude onderzoekers, de veteraan Dr Margaret Matheson en haar jonge assistent Tom Buckley, werken aan een studie van de diverse verschijnselen van de metafysica met de bedoeling om de frauduleuze herkomst aan te tonen. Simon Silver, een van de bekendste paranormaal begaafden, keert na dertig jaar van mysterieuze afwezigheid terug en daagt de traditionele wetenschap en sceptici uit. Tom begint ondertussen een obsessie te ontwikkelen voor zilver, waarvan de aantrekkingskracht gevaarlijk toeneemt met elke nieuwe openbaring van onverklaarbare donkere verschijnselen.

Red Lights is een nieuwe thriller van Rodrigo Cortés (vorig jaar maakte hij indruk met het claustrofobische Buried) met in de hoofdrollen Sigourney Weaver, Robert De Niro, Cillian Murphy, Toby Jones, Joely Richardson, Leonardo Sbaraglia en Elizabeth Olsen. Red Lights wordt een paranormale thriller, het plot en deze teaser doen een beetje denken aan Inception.

Wanneer Rodrigo Cortés’ Red Lights in de bioscopen gaat draaien is nog niet bekend, het zal in iedergeval ergens in 2012 zijn.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Interessant artikel?

5 gedachten over “Teaser paranormale thriller Red Lights”

  1. Wat een dodelijk saaie teaser. Wat pretentieuze teksten en een man (De Niro) draait zich langzaam om – terwijl de camera langzaam naar hem toe beweegt – en blijkt vliezen voor zijn ogen te hebben alsof hij blind of bezeten is.

    Beantwoorden
  2. Film net gezien en alles begrepen. Als je de trailer hebt gezien, heb je meteen alle spannende scènes gehad. En wat één ongeloofwaardig slot. Één grote teleurstelling, est één desillusie!

    Beantwoorden

Plaats een reactie