Teaser + Posters voor Kevin Smith’s reli-horror Red State

Het was een moeizame bevruchting, want als sinds 2006 probeert Kevin Smith zijn reli-horrorfilm Red State te financieren. Maar dat lukte en de bevalling bleek een stuk makkelijker. De opnames zijn in juli gestart en de film zal in januari op het Sundance Festival aan mogelijke distributeurs vertoond worden.

Het verhaal van Red State is gebaseerd op Fred Phelps, sekteleider van de Westboro Baptist Church dat vooral bekend staat ‘God Hates Fags’-demonstraties.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GAOL1CNpnUQ?rel=0&w=618&h=377]

Red State volgt drie geile studenten die in een online advertentie vinden van een oudere vrouw die op zoek is naar een gangbang. Jongens zijn jongens en ze gaan er op af om te voldoen aan hun libidineuze driften. Maar wat begint als een fantasie verandert nachtmerrie als ze worden geconfronteerd met de angstaanjagende extremistische godsdienstige krachten van predikant Abin Cooper, die er zo z’n eigen dodelijke agenda op nahoudt…


Kevin Smith hoopt dat de film in maart in verschillende bioscopen kan gaan draaien, maar zal toch eerst het Sundance Festival moeten afwachten of er distributeurs zijn die interesse in Red State hebben.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Teaser + Posters voor Kevin Smith’s reli-horror Red State”

Plaats een reactie