Don’t go in the woods alone! Teasers voor rpg ‘Little Goody Two Shoes’

Heb jij Legend of Mana voor de PlayStation gespeeld en er van genoten? Dan is Little Goody Two Shoes mogelijk een leuke nieuwe horror RPG voor je.

Deze verhalende horror role-playing game wordt ontwikkeld door AstralShift, een onafhankelijk, in Portugal gevestigd team ontwikkelaars dat eerder Pocket Mirror uitbracht op Itchio en Steam. Ze zijn al een paar jaar bezig met de ontwikkeling van dit duistere sprookjes en nu hebben ze met Square Enix afsproken dat de game volgend jaar uitkomt.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

In het persbericht wordt de game als volgt omschreven:
Little Goody Two Shoes speelt in het mysterieuze Kieferberg Village en is een eerbetoon aan de RPG’s die verschenen voor de PlayStation en tijdens de beginjaren van de PlayStation 2 (PS2). De game draait om Elise, een ambitieuze dame die is vastbesloten om rijk te worden en aan haar simpele leventje te ontsnappen. In de schoenen van Elise zullen spelers al snel helemaal opgaan in dit door de jaren 90 geïnspireerde horror role-playing-avontuur.

Speciale gameplay-elementen als ‘Sustenance’, ‘Reputation & Suspicion’ en ‘Exploration & Narrative’ helpen spelers om overdag hun dagelijkse taken uit te voeren en ‘s nachts de duisterste geheimen van het woud te ontdekken. Daarnaast kunnen spelers van deze nostalgische game-ervaring hun eigen wegen door de griezelige bossen kiezen, puzzels kraken en betekenisvolle relaties opbouwen.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Wat denk jij? Komt Little Goody Two Shoes op je wishlist?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie