Teaser Sleep Tight – don’t let the bedbugs bite

Luis Tosar - Sleep TightMarta Etura

 


Terwijl er hard wordt gewerkt aan twee nieuwe [REC]-films, heeft Jaume Balaguero, een van de regisseurs, ook tijd gevonden voor een ander project: Sleep Tight.

 

De ongelukkige Cesar werkt als portier in een appartementencomplex in Barcelona, hij weet veel over de bewoners van dit complex. Vooral van de altijd positieve en vrolijke Clara weet hij eigenlijk alles. Cesar ziet in haar zijn perfecte slachtoffers om zijn frustraties van het leven op over te brengen…

 

De studio Filmmax brengt de film later dit jaar in Spanje uit en hoopt volgende maand in Cannes een internationale distributeur te vinden voor Sleep Tight en richt daarmee op een bioscooprelease in 2012.

 

don’t let the bedbugs bite

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

1 gedachte over “Teaser Sleep Tight – don’t let the bedbugs bite”

  1. Ben bang dat het verhaal een beetje erg voorspelbaar zal zijn, maar het zal vast vol met mooie shots zitten, waardoor dit vast goed te doen zal zijn 😀

    Ben benieuwd!

    Over shots gesproken… Zijn er nog films die met de aparte cameragebruik zijn gemaakt a la “Salò, or the 120 Days of Sodom”?

    Beantwoorden

Plaats een reactie