Kijk de teaser voor de Lovecraftiaanse ‘The Dark Below’

The-Dark-Below-PosterTijdens een traumatische ongeval tijdens het diepzeeduiken in de Atlantische Oceaan, ontdekt de jonge marine-bioloog Olive een onaards wezen. Met het risico haar droombaan te verliezen smokkelt Olive het schepsel mee naar huis om het te bestuderen in haar kelder, buiten het medeweten van haar liefhebbende vriendje Matt. Terwijl ze herstelt van het ongeval, begint Olive te beseffen dat zij met het schepsel een symbiotische band deelt die haar drijft tot sinistere praktijken.

Geplaagd door gruwelijke nachtmerries van haar fragmentarische herinneringen aan het ongeval in de diepten van de oceaan, begint er zich langzaam een eldritch horror te ontwikkelen dat veel ouder en kwaadwillender is dan ze zich ooit zou kunnen voorstellen. Het drijft Olive tot waanzin als ze ontdekt dat het wezen een risico vormt voor de hele mensheid.

De regie van ‘The Dark Below’ is in handen van Stewart Sparke met het script van Paul Butler, ze zijn beiden geïnspireerd door het werk van H.P. Lovecraft. De hoofdrollen zijn vergeven aan Anna Dawson, Michaela Longden en Daniel Thrace. Het team is nu op zoek naar een distributeur, zal op filmfestivals gaan draaien en verwacht in 2016 een release te kunnen krijgen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie