Teaser voor Lovecraftiaanse game ‘The Sinking City’

The Sinking City, de volgende horrorgame van ontwikkelaar Frogwares, heeft nog voor zijn debuut op de E3 2018 een teaser trailer gekregen. De game is geïnspireerd door de verhalen van een oud schrijver H.P. Lovecraft, de man die een hele subgenre van horror naar hem vernoemd heeft gekregen. Hij is het meest bekend van The Call of Cthulu.

Deze game speelt zich af in de jaren ´20 in Oakmont, Massachussets, waar sprake is van onverklaarbare overstromingen… Al heb je zo je vermoedens. Als een privédetective is het jouw taak om te achterhalen wat hiervan de bron is. Echter, leidt jouw onderzoek tot het treffen van vele monsters en verdraaide werkelijkheden.

Hier is hoe de ontwikkelaars de game beschrijven:

The Sinking City is een open wereld adventure-game dat zich afspeelt in een universum van Lovecraft. De speler stapt in de huid van een privédetective die vast komt te zitten in de stad Oakmont Massachusetts – een stad die lijdt onder ongekende overstromingen van bovennatuurlijke oorsprong. De speler moet de bron ontdekken van alles wat bezit heeft genomen van de stad en de geesten van zijn inwoners.

The Sinking City | Teaser Trailer

De game zal speelbaar zijn voor de pers tijdens de E3 en zo zullen we eindelijk meer te weten komen over deze griezelige game. The Sinking City komt uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Een releasedatum is nog niet bekend. In de tussentijd kun je de blog van Frogwares in de gaten houden, waar ze regelmatig updates over de ontwikkeling van de game plaatsen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie