Teaser van Daniel Radcliffe in The Woman in Black

In The Woman in Black speelt Daniel Radcliffe de jonge jurist Arthur Kipps, die de opdracht krijgt om naar een afgelegen dorpje te reizen om de papieren van een overledene op orde te brengen. Tijdens zijn werk in het verlaten huis stuit hij achter tragische geheimen, maar wat hem het meest verontrust is de de vrouw in zwarte kleding die hij steeds waarneemt…

Pas in 2012 zal deze door Jane Goldman geschreven en door James Watkins geregisseerde Hammerfilm in de Britse bioscopen gaan draaien, over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gaetana
Gaetana
12 jaren geleden

Echt een teaser inderdaad. Ik vraag me toch af in hoeverre de film anders is dan andere ghost story films, maar ben benieuwd! 🙂 Daarnaast vind ik Daniel Radcliffe een goede acteur, dus ik verwacht er wel wat van!

Martijn
12 jaren geleden

Het origineel verschilt niet heel veel van andere ghost story films maar was wel sfeervol en effectief ondanks het lage budget (was een tv film).

Ik herkende hem bijna niet trouwens.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x