De officiële teaser trailer van Prometheus (Ridley Scott)

Prometheus Photo 4Ridley Scott, regisseur van de originele Alien, keert terug naar de ruimte met de film PROMETHEUS. Een team van onderzoekers ontdekken iets dat mogelijk het ontstaan van de mensheid op aarde kan ontrafelen, maar deze hint leidt hen wel tot de donkerste hoeken van het universum. Hier blijkt dat ze juist moeten strijden voor de toekomst van het menselijk ras.

De horror/sciencefictionfilm met Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green en Charlize Theron zal op 8 juni 2012 in de Amerikaanse bioscopen in premiere gaan. Naar verwachting wordt dit een wereldrelease en zal de Prometheus ook dan in Nederland gaan draaien.

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

7 gedachten over “De officiële teaser trailer van Prometheus (Ridley Scott)”

  1. Wijs! De vorming van de letters van de titel doen mij trouwens aan Alien denken en ik meende ook ergens gelezen te hebben dat het einde van de film naadloos zou aansluiten aan het begin van Alien… Dan toch een prequel?

    Beantwoorden

Plaats een reactie