Trailer voor horrorshooter Quantum Error (PS4/PS5)

Teamkill Media is bezig aan Quantum Error, een horrorshooter voor de Playstation 4 én de opvolger Playstation 5. De game wordt gemaakt in de Unreal Engine 4 en er is een eerste teasertrailer vrijgegeven, die je hieronder ziet.

QUANTUM ERROR | Announcement Teaser

De game is na Godfall een van de eerste bevestigde games voor de Playstation 5 en is dus in ontwikkeling bij Teamkill Media, een nieuw team bekend van King of Lorn – The Fall of Lebris. Dit is een andere horrorgame (RPG) van ze, die op PC, PS4 en later ook op Xbox One uitkwam. Of Quantum Error ook op PC en Xbox One uitkomt, is nog niet zeker.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Verder weten we nog weinig over de Playstation 5, laat staan over de games. Ik hou het nauwlettend in de gaten, qua hardware is het theoretisch in staat leuke plaatjes op het scherm te toveren. Teamkill Media zegt op twitter dat ze sowieso hun pijlen richten op 4k beeldkwaliteit, 60 fps en full raytracing, om zo vol gebruik te maken van de kracht van de nieuwe Playstation.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie