Teaser Trailer voor V/H/S opvolger S-VHS

S-VHS1In de VS is deze week het Sundance filmfestival begonnen. Voor ons horrorliefhebbers betekent dit dat we altijd worden getrakteerd op leuk nieuws, filmreleases en filmtrailers.

Afgelopen jaar kwam V/H/S uit, deze film gaat over een groep jongeren die in opdracht inbreken in een huis om een VHS videoband te stelen. In het huis vinden ze een dode man en stapels video’s. Ze besluiten de tapes te gaan kijken. Dit zijn de vijf korte verhalen in de film, allemaal door iemand anders geregisseerd. V/H/S was voor mij een van de beste films van 2012, te verkrijgen via import, maar verschijnt eind deze maand eindelijk in Nederland.

Als we de trailer zo zien gaat S-V/H/S deze keer nog een stapje verder! De segementen zijn deze keer geregisseerd door Jason Eisener (Hobo with a Shotgun), Gareth Evans (The Raid) & Timo Jjahjanto (Macabre), Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project), Adam Wingard (A Horrible Way to Die) en Simon Barrett (You’re Next, A Horrible Way to Die).

In S-VHS gaan twee detectives op zoek naar een vermiste student en treden een verlaten huis binnen waar ze een nieuwe collectie videobanden vinden. Tijdens het bekijken van de videobanden komen ze achter de motieven betreft de vermissing van de student.

Check de trailer!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Teaser Trailer voor V/H/S opvolger S-VHS”

  1. Mwa, de eerste had potentieel maar idd te vaag en rommelig, had mss liever een remake gezien met meer budget dan een tweede die er mss meer te pakken kreeg

    Beantwoorden

Plaats een reactie