Eerste teaser trailer voor nieuwe vampierenreeks The Strain

The-Strain-fxIn juli 2014 gaat op de Amerikaanse kabelzender FX het eerste seizoen van The Strain van start. The Strain is een vampierenreeks van auteur Chuck Hogan, regisseur Guillermo Del Toro en Lost/Bates Motel-showrunner Carlton Cuse. Zender FX heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor deze nieuwe serie.

The Strain is gebaseerd op de gelijknamige vampierentrilogie die Guillermo Del Toro schreef samen met Chuck Hogan. Het verhaal begint wanneer een Boeing 777 landt op JFK zonder enig teken van leven of communicatie. Ephrain Goodweather, een onderzoeker gespecialiseerd in biologische bedreigingen voor het CDC, wordt gevraagd de zaak te onderzoeken en hij ontdekt dat alle passagiers dood zijn. Hij ontdekt in het vliegtuig aanwijzingen dat een vreemd iets aan boord moet gedrongen zijn. Alles wijst algauw op teen mysterieus virus die de kenmerken heeft van een eeuwenoud en kwaadaardig vampierenras. Terwijl het virus zich razendsnel doorheen New York City verspreidt, vormt Ephrain Goodweather een team van gewone New Yorkers die algauw beseffen dat ze een oorlog moeten voeren om de mensheid van de vernietiging te behoeden.

Hoofdrollen in de reeks zijn er voor Corey Stoll, de acteur die grote indruk maakte voor zijn rol in Netflix’ House of Cards, Alias-actrice Mila Maestro, Inglorious Basterds-acteur Richard Sammel, Titanic-acteur Jonathan Hyde, Harry Potter-acteur David Bradley en Lord of the Rings-ster Sean Astin.

Het eerste seizoen van The Strain zal bestaan uit 13 afleveringen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mar
Mar
10 jaren geleden

Ratten, en alleen maar ratten… Ik weet het niet hoor :-/

Remko Schedel
Remko Schedel
9 jaren geleden
Antwoord aan  Mar

Ratten brengen ziekten over en zijn daarom dus een logische voorbode van een vampiervirus (of vampirus)

Sjors
Sjors
9 jaren geleden

Teaser weet me niet echt te teasen, maar ben op basis van het verhaal wel benieuwd naar deze serie.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x