Teaser voor uitgestelde Halloween Kills

Door de corona-crisis is het vrij dramatisch in de filmsector; bioscopen zijn dicht of zoals in Nederland mogen slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Gevolg is dat veel Hollywood-producties worden verschoven naar 2021. Ook Halloween Kills voegt zich helaas bij dit rijtje. Gelukkig doen ze dit wel met een nieuwe teaser:

Halloween Kills - Teaser (In Theaters October 2021)

David Gordon Green en John Carpenter schrijven onder de teaser dat ze het zo erg vinden dat Halloween Kills uitgesteld moet worden, maar liever niet zien dat de maar voor een klein publiek in de zalen kan draaien. Ook melden ze dat ze wel Universal hebben weten te overtuigen dat de film ook in IMAX-formaat verschijnt. En daarnaast zijn ze ook begonnen aan het volgende deel: Halloween Ends!

Hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis keert natuurlijk weer terug in haar rol als Laurie Strode. Daarnaast werkt ze aan haar regiedebuut, ze heeft van productiestudio Blumhouse groen licht gekregen om een reeks van eco-horrorfilms te maken en de eerste lijkt de naam Mother Nature te krijgen.

Ben jij blij dat ze voor uitstel kiezen, in plaats van een directe naar DVD/BD-release?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie