Twee teasers van The Devil InsideVanaf 9 februari daait The Devil Inside in de bioscoop.In 1989 bekende Maria Rossi (Suzan Crowley) in een noodoproep via 9-1-1 dat ze drie mensen op brute wijze vermoord had. Twintig jaar later probeert haar dochter Isabella (Fernanda Andrade) de waarheid te achterhalen van deze verschrikkelijke gebeurtenis. Ze reist af naar het Centrino Hospital, een psychiatrisch ziekenhuis in Italië voor criminelen, waar haar moeder opgesloten zit. Daar wordt onderzocht of ze geesteziek is of bezeten is door demonen. Wanneer Isabella met de hulp van twee jonge exorcisten (Simon Quarterman en Evan Helmuth) haar moeder probeert te behandelen, komen ze oog in oog te staan met aantal krachtige en zeer kwaadaardige demonen die bezit hebben genomen van Maria.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jeroenymus
jeroenymus
11 jaren geleden

Ik hoop maar dat deze film dan beter is als die andere Exorcist-achtige films zoals the Last Exorcism of La posesión de Emma Evans. Wat waren die ondermaats zeg. En eigenlijk ook the Rite. Anthony Hopkins onwaardig. Het lijkt wel weer een hype te worden. Er worden alleen maar docu-style films gemaakt met een exorcisme onderwerp. Gewoon puur om op goedkope wijze te scoren. De laatste echte goede film met exorcisme als onderwerp was “the Exorcism of Emily Rose”.

Jermaine T
Jermaine T
11 jaren geleden

Is zeker waar.

Maar ben al blij dat ze het proberen…vindt het zelf altijd wel een spannend onderwerp voor een film.

En wanneer ze het goed doen is het alleen maar mooi.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x