In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

6 Video’s voor horrorfilm You’re Next

youre-next-fb
Op 22 augustus, een dag voor de Amerikaanse bioscooprelease, komt de horrorfilm “You’re Next” in de Nederlandse bioscopen uit.

Een familieweekend in het buitenhuis van de Davidsons wordt wreed verstoord als er een stel mysterieuze verschijningen opduikt. De gemaskerde figuren zijn gewapend met bijlen en hebben duidelijk weinig goeds in de zin. De familie zit als een stel ratten in de val. Maar net als het gezelschap verwacht ver van de buitenwereld een gruwelijke dood te gaan sterven, ontpopt één gast van de familie zich tot de meest meedogenloze moordenaar van allemaal.

Filmstudio Lionsgate heeft afgelopen week veel teasers op youtube gezet:

You're Next (trailer nl)

You're Next (2013) - 'Axe'

You're Next (2013) - 'Neighbors' TV Spot

You're Next (2013) - 'Fresh' TV Spot

You're Next (2013) - 'Fight' TV Spot

You're Next (2013) - 'Don't Use Doors' TV Spot

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “6 Video’s voor horrorfilm You’re Next”

Plaats een reactie

//