Televisiecommercial van exclusieve PS4-game ‘Days Gone’

Op 26 april komt de exclusieve PlayStation4-game Days Gone uit. Deze datum komt steeds dichterbij en daarom is er nu een televisiereclame uitgebracht. Deze commercial laat zien hoe de zombies in deze open verwoeste wereld voor een fantastische horrorsfeer zorgen.

Deze narrative driven horrorgame draait om voormalig outlaw-biker Deacon St. John. Hij is inmiddels een rondzwerfende premiejagers. St. John moet overleven in een wereld die is verwoest door een wereldwijde pandemie. Hij mijdt de ‘veilige’ kampen die door de weinige overlevenden zijn opgezet en waagt zijn kansen met zijn motor op de gevaarlijke wegen. Hier wordt hij continu bedreigt door zombies die in het spel bekend staan als ‘Freakers’.

Days Gone - One Bullet TV Commercial | PS4

Dit is geen ‘actual gameplay’, maar zorgt er wel voor dat je naar de winkel (of Playstation Store) wil rennen. Je kunt wachten totdat de game op 26 april uitkomt, of hem als pre-order alvast bestellen.

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie