Televisiecommercial van exclusieve PS4-game ‘Days Gone’

Op 26 april komt de exclusieve PlayStation4-game Days Gone uit. Deze datum komt steeds dichterbij en daarom is er nu een televisiereclame uitgebracht. Deze commercial laat zien hoe de zombies in deze open verwoeste wereld voor een fantastische horrorsfeer zorgen.

Deze narrative driven horrorgame draait om voormalig outlaw-biker Deacon St. John. Hij is inmiddels een rondzwerfende premiejagers. St. John moet overleven in een wereld die is verwoest door een wereldwijde pandemie. Hij mijdt de ‘veilige’ kampen die door de weinige overlevenden zijn opgezet en waagt zijn kansen met zijn motor op de gevaarlijke wegen. Hier wordt hij continu bedreigt door zombies die in het spel bekend staan als ‘Freakers’.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Dit is geen ‘actual gameplay’, maar zorgt er wel voor dat je naar de winkel (of Playstation Store) wil rennen. Je kunt wachten totdat de game op 26 april uitkomt, of hem als pre-order alvast bestellen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x