Telltale's The Walking Dead seizoenen nu op de Switch, volgt Steam?

Skybound Entertainment heeft begin deze week seizoen 2 en 3 van The Walking Dead uitgebracht op de Nintendo Switch. De complete reeks, oorspronkelijk ontwikkeld door Telltale Games, is nu te spelen on the go. 

Het eerste seizoen kwam al uit in 2018 en het vierde -The Final Season-, kwam daarna druppelsgewijs uit. Nu het tweede en derde seizoen ook zijn uitgebracht, kan je dus alle vier de seizoenen nog eens beleven.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Dat die middelste seizoenen nu later uitkomen, komt door een aantal ontslagen bij Telltale. Hierna kwamen de rechten bij Skybound Entertainment, die van geld wordt voorzien door Robert Kirkman. En dat is weer de man achter de strips van The Walking Dead. Hier is ook de tv-serie op gebaseerd.

Wanneer het losstaande deel Michonne naar de Switch komt, is nog onduidelijk. Season Two en A New Frontier zijn nu te koop in de store van Nintendo. Hierna zijn er ook nog plannen om alle vier de seizoenen op Steam opnieuw uit te brengen. Die waren daar niet meer door eerder genoemde ontslagen bij Telltale.

Telltale's The Walking Dead Seasons 2 and 3 now on Nintendo Switch!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Telltale's The Walking Dead seizoenen nu op de Switch, volgt Steam?”

  1. Nice!
    Ik speelde de reeks op de PS3. Toen ik die niet meer had begon ik overnieuw op de PC , maar omdat ik alles opnieuw speelde verloor ik een beetje mijn interesse halverwege 2. Of ik ooit nog aan seizoen 3 en 4 toekom… geen idee, wel fijn dat de seizoenen weer op Steam verschijnen 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie