Nieuwe Terminator Genisys trailer toont spectaculaire plotwending

Plotwending in nieuwe trailer van Terminator Genisys
Arnold is inderdaad terug
De nieuwe Terminator Genisys trailer onthult een spectaculaire verhaallijn. Eigenlijk is het opvallend dat de spoiler in de trailer getoond wordt, maar mogelijk heeft Paramount hiervoor gekozen om de publiciteit rond de vijfde film in de Terminator-franchise een boost te geven. Terminator Genisys probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij Terminator 2: Judgement Day, zo wordt de übercoole T-1000 weer van stal gehaald, ditmaal vertolkt door Byung-hun Lee (G.I. Joe: The Rise of Cobra, G.I. Joe : Retaliation, RED 2). Arnold Schwarzenegger heeft woord gehouden en is ‘ back’ als (ouder wordende!) Terminator, al is er een body double gebruikt voor torso-scènes.

Emilia Clarke, vooral bekend als Daenerys in Game of Thrones, speelt Sarah Connor. Een slimme keus, want het is een goede actrice en ze heeft veel weg van Linda Hamilton. Jason Clarke (geen familie van) is John Connor en Jai Courtney speelt Kyle Reese die terugreist in de tijd om, samen met Sarah en de Terminator, Judgement Day te voorkomen. In bijrollen zie je Matt Smith, J.K. Simmons, Sandrine Holt en Courtney B. Vance. Regisseur Alan Taylor werkte eerder aan tal van series, waaronder Game of Thrones, en Thor: The Dark World. Benieuwd naar de plotwending? Kijk hier:


De Nederlandse release staat gepland voor 9 juli 2015.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nieuwe Terminator Genisys trailer toont spectaculaire plotwending”

  1. Potverdikkie, dat ziet er toch wel erg gaaf uit. Guilty pleasure!?
    Toch blijft het vreemd om iemand anders die oneliners te horen zeggen “come with me if you want to live”…. maar volgens mij wordt dat wel redelijk goed gemaakt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie