EXCLUSIEF: ‘Terrifier 2’ komt officieel naar Nederland!

terrifier 2 - art the clown

Wanneer je denkt dat je alles al gezien hebt, dan heb je nog Terrifier 2: De horrorfilm waar de afgelopen maand flink over gesproken is. Onlangs verscheen de horrorfilm al in Amerika en ook in België. De grootste vraag die bleef: Wanneer komt Art the Clown naar de Nederlandse bioscopen?

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en Art the Clown lijkt herrezen uit de dood, en klaar om een nieuwe ravage aan te richten.

Sinds de release van cult-slasher Terrifier in 2016 hebben old school horrorfans de expressieve killer-clown Art in hun hart gesloten, en de makers gesmeekt om een vervolg. En nu is er dan de genadeloze Terrifier 2: na een zegetocht langs Amerikaanse bioscopen zijn ze klaar om het Nederlandse horrorpubliek te overrompelen.

Synopsis

Terrifier 2, geproduceerd door Damien Leone, speelt zich een jaar later af sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.

David Howard Thornton keert, gelukkig, terug als Art the Clown in Terrifier 2. Lauren LaVera, Elliot Fullam, Sarah Voigt, Jenna Kanell en Kailey Hyman zijn namen die we gaan zien in de film. Ook Victoria Heyes keert terug als Vicky, de rol die ze opnieuw vertolkt uit de originele film van 2016.

Wanneer komt Terrifier 2 naar de Nederlandse bioscopen?

Premiére TV Distribution heeft samen met Source1Media, Terrifier 2 binnengebracht en komt op 19 januari naar de Nederlandse bioscopen. Gusto Entertainment zal deze film uitbrengen in de bioscopen. De lengte van de film bedraagt 138 minuten. Lees hier onze recensie van Terrifier 2.

Trailer

De trailer inclusief Nederlandse ondertiteling vind je hieronder. Laat me vooral in de reacties weten of jij ook naar de bioscoop gaat op 19 januari, ik in ieder geval wel!

Terrifier 2 | Damien Leone | trailer NL | 19 januari in de bioscoop

Interessant artikel?

7 gedachten over “EXCLUSIEF: ‘Terrifier 2’ komt officieel naar Nederland!”

  • Gisteren gezien in de Vue. Geweldig om deze carnage op het grote scherm te zien. Ik had nooit verwacht dat hij hier in de bioscoop zou komen dus had ik hem al op een andere manier gekeken. Maar geen punt om hem (vrij snel) nog eens te zien.
   De zaal was zeer behoorlijk gevuld. Het geweld en sadisme is behoorlijk extreem, vandaar de 18 jaar categorie, maar ik heb niemand over zijn nek zien gaan of de zaal zien verlaten. Wel vrij veel kreten van ongemak, vooral als Art losgaat op het vriendinnetje.
   Het was zeker een belevenis om dit in de bioscoop te zien.

   Beantwoorden
 1. Had hem ook al gezien maar Terrifier 2 zal volgens mij niet te zien zijn in een Cineville bioscoop in Amsterdam, anders ga ik ook wel eens een tweede keer kijken. Nochtans draaide Barbarian wel in de Filmhallen en Inexorable van Gusto Entertainment draaide wel in Cineville Amsterdam.

  Beantwoorden

Plaats een reactie