Terrifier 3 krijgt releasedatum ruim voor halloween

Terrifier 3 komt twee weken eerder dan aangekondigd uit. In plaats van 25 oktober staat de planning nu op 11 oktober. Ruim voor Halloween dus nog. Let wel: dit gaat om de Amerikaanse releasedatum. Laten we hopen dat het met de feestdagen bij ons ook in de bioscopen draait.

Het nieuws was zojuist bekend gemaakt op Variety. Bloody Disgusting en Cineverse hebben bekend gemaakt dat hun aankomende film Terrifier 3 op vrijdag 11 oktober uitgegeven gaat worden. Twee weken eerder dan de oorspronkelijke releasedatum van 25 oktober. Lekker op tijd voor de feestdagen dus.

Terrifier 3 still
Ho, ho, ho

Het mag dan Halloween zijn, het verhaal van de film speelt zich in kersttijd af. Cineverse zegt hierover ‘De nietsvermoedende inwoners van Miles County krijgen te maken met een bak chaos, en dat op kerstavond.’ Producent Phil Falcone vertelt: ‘Art the Clown doet er dit keer nog een schepje bovenop. We zijn onze fans zeer dankbaar voor hun steun en support en tonen dit door het extra speciaal te maken.’

‘Damien Leone en Falcone hebben een prachtig stukje voor ons in petto. Dit is nog niet eerder vertoont. En het zal je shockeren’, aldus Brad Miska, oprichter van Bloody Disgusting.

TERRIFIER 3 Official Teaser Trailer (2024)

Terrifier 3 heeft nog geen Nederlandse releasedatum, maar we houden het voor je in de gaten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie