Terugblik: De eerste Comic Con Holland in Den Bosch

De Nachtvlinders kregen ook bezoek van Pinhead (van Horror Lifesize)

Afgelopen weekend, 29 en 30 april vond de eerste Comic Con Holland plaats in Den Bosch en De Nachtvlinders was er bij. En hoe! Met een complete stand! Twee dagen lang gingen we in gesprek met horrorliefhebbers die ons nog niet kennen en met veel van onze vaste bezoekers. Leuk!

Nederland kent meerdere comic cons, georganiseerd door verschillende partijen. Dit evenement komt van een partij die in België jaren ervaring heeft met Comic Con Brussel, Comic Con Antwerp, Helltopia en andere evenementen. Het is een goede keuze om buiten de randstad (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam) te gaan zitten, veel bezoekers waren nog niet eerder op een comic con geweest, maar kwamen door de kortere reistijd nu wel. De eerste dag had was opstartproblemen met de rijen, maar op dag twee waren hier direct al verbeteren doorgevoerd. De beurs was kleiner als je het vergelijkt met de Dutch Comic Con, maar die is natuurlijk ook langzaam gegroeid.

De Nachtvlinders-stand!

Het was voor ons ook een primeur, het is voor ons de eerste keer in ons bestaan dat we een stand hadden op een evenement. Wat ga je er dan mee doen? Naast het uitdelen van honderden stickers, flyers en pennen kon je ook kans maken op een geweldig prijzenpakket met een bordspel, een De Nachtvlinders-pet en het boek The Swansong Conspiracy van Nick Vossen! Deze is gewonnen door Jessica Van Dort!

2-sentence horror stories

Voor bijna 100 mensen schreven we een uniek horrorverhaal. Ze konden een onderwerp in onze Halloween-pompoen achterlaten en Nachtvlinder Marloes toverde hier een griezelig 2-sentence horror story van! De verhalen zijn verzonden en verschijnen binnenkort hier online.

Het was een geslaagd weekend en veel geleerd. Nachtvlinders Sander, Ivar, Kristel, Marloes en Nick, dank voor jullie inzet voor, tijdens en na de beurs!

Zijn jullie op deze comic con geweest? Wat vonden jullie er van?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Brian
Brian
1 maand geleden

we zijn zeker geweest. leuk om jullie daar gezien te hebben. jullie horen op dit soort events.

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Leuk om te lezen! Voor mij helaas te ver weg.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x